
Harran İlçesinde Kanaat önderi 1453 Kral Medya Yayın Grubu Karaköprü İlçe Temsilcisi Gazeteci İş İnsanı M. Türki Gündoğan, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
İş İnsanı M. Türki Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Eğitim, bir toplumun köklerini sağlamlaştıran ve geleceğini aydınlatan en kıymetli yatırımdır. Ailede başlayan bu değerli yolculuk; okullarda öğretmenlerimizin rehberliğinde şekillenir ve çocuklarımızın karakterine, bilgisine ve hayatına yön verir.
Ülkemizin her köşesinde, her şartta; özveriyle ve sabırla görevini yerine getiren öğretmenlerimizin çabaları her türlü övgünün üzerindedir. Güçlü yarınlara ilerlerken, değerli eğitim neferlerimizin azmi ve sevgisi bizlere güç katmaktadır. Onların emekleriyle büyüyen çocuklarımız, geleceğimizi aydınlatan en değerli hazinemizdir.
101. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizde öğretmenlerimiz, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” sözüyle vurguladığı gibi özgür düşünebilen, vicdanı güzel ahlakla işlenmiş ve ilmin peşinden gidebilen nesiller yetişmiştir. Ve bu şerefli vazifelerine “Türkiye Yüzyılı”nda da aynı sevgi, saygı ve merhametle devam edeceklerdir. Öğretmenlerimizin bu eşsiz çabaları, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine taşınmasında en büyük gayretin göstergesidir.
Emeklerinin karşılığını hiçbir minnet ifadesiyle ödeyemeyeceğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarken; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit olan kahraman öğretmenlerimiz olmak üzere; ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN-KARAKÖPRÜ

MİLLETVEKİLİ PINARBAŞI VE BELEDİYE BAŞKANI BEGİT`TEN HAYIRSEVER İŞ ADAMI AKİF ÇOBANOĞLU`NA ZİYARET

Yaratıcı toplantılar, edebi flash mob’lar, okuma yarışmaları: Birleşik Rusya, Rus Dili Günü için bölgelerde etkinlikler düzenledi

«Молодая Гвардия Единой России» и «Волонтёрская Рота» открыли первую смену волонтёрского лагеря «СВОи люди»

«Единая Россия» организовала по всей стране тематические мероприятия ко Дню русского языка

Патриотический проект «Единой России» запустили в Кондинском районе ХМАО ко Дню памяти и скорби

В штабе общественной поддержки «Единой России» в Туле прочитали патриотические стихотворения о Героях СВО