Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutladı.
Veli Baranok mesajının devamında şunları ifade etti: “Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca mübarek Ramazan ayının da bir müjdecisi olan Berat gecesi, inananlara, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Yaratıcının sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmeleri gerektiğini hatırlatan bir zaman dilimidir. Mübarek gün ve geceler, insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağını, dayanışma ruhunu pekiştiren, birlik ve bütünlüğümüzü, huzur ve esenliğimizi korumamıza vesile olan özel günlerdir.
Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.
Bu gecenin en güzel şekilde değerlendirilmesi ile insanlığın kurtuluşuna sebep olmasını temenni eder, hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Mübarek Berat Kandilini kutlarım.”
BEDRETTİN YALÇIN -KONYA
Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında Dağıstan’daki kırsal okullarda yenilenmiş bir yemekhane hizmete açıldı
Birleşik Rusya, Ryazan bölgesinde SVO katılımcılarından birinin anısına bir anıt plaketi yerleştirdi
Поздравление семей участников СВО, рожениц и многодетных мам: «Единая Россия» организовала праздничные акции ко Дню матери по всей стране
«Единая Россия» представила «Диктант Победы» на очной защите в рамках премии «Знание.Премия 2025»
Birleşik Rusya “Kursk Hattı” kampından gönüllüler, Lgovskiy Bölgesi’nin bombalanmasının sonuçlarını ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor
TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI